Tag Archives: desa susukan

Arca Yoni Bukti Kabeungharan Purbakala di Kuningan

27 Sep

 

Arca Lingga Yoni di Desa Susukan Kec. Cipicung - Kuningan

Arca Lingga Yoni di Desa Susukan Kec. Cipicung - Kuningan

DI Dusun Pahing Desa Susukan Kacamatan Cipicung Kuningan, aya benda cagar budaya (BCB) patung lingga yoni. Sawadina eta patung sasetel jeung linggana ngan nu kapanggih kari yoni bae. Tempatna kawilang hade, di sisi lembur samalah ti bale desa jarakna kurag leuwih lima ratus meter. Ngan kaayaanana pikahariwangeun sabab teu enya-enya dirumat.

Baca lebih lanjut

Iklan